Η εταιρεία

¬Η εταιρεία και οι στόχοι μας

Το 1997 οι αδερφοί Ρίζογλου, ο κ. Γιάννης Ρίζογλου και ο κ. Χαράλαμπος Ρίζογλου ιδρύσανε την εταιρεία ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ – SUPER MARKET ΡΙΖΟΓΛΟΥ στην Ορεστιάδα. Η κύρια δραστηριότητα της  είναι το λιανικό εμπόριο τροφίμων και αριθμεί δύο καταστήματα, στην Ορεστιάδα και στις Καστανιές, ενώ συνολικά απασχολεί 20 άτομα.

Η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ – SUPER MARKET ΡΙΖΟΓΛΟΥ  , χάρη στον οικογενειακό χαρακτήρα, την ποιότητα , τον σεβασμό στον καταναλωτή όπως και συνολικά στην τοπική κοινωνία και έχοντας ως βασικό κριτήριο την όρεξη για δημιουργία, κατάφερε παρά τις δυσκολίες  να σταθεί αντάξια των προσδοκιών των καταναλωτών και να εδραιωθεί στην τοπική κοινωνία συμπληρώνοντας το 2017  20 χρόνια  λειτουργίας .

Η εταιρεία μας επενδύει σε μια σχέση που χαρακτηρίζεται από συνέπεια και εμπιστοσύνη,  τόσο προς τους πελάτες αλλά και τους προμηθευτές μας,  όπως και στη συνεχή ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμός  των εγκαταστάσεων μας.  

Οι στόχοι μας ήταν και παραμένουν να είναι:

 • Η επαφή με το πελατειακό μας κοινό και η  ικανοποίηση των αναγκών του
 • Η επαγγελματική αντιμετώπιση και η τήρηση υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών με γνώμονα τις πιο συμφέρουσες τιμές
 • Η επένδυση στη σχέση με τους πελάτες μας και η έμπρακτη ανταμοιβή για την επιλογή τους (ΚΑΡΤΑ BONUS ΡΙΖΟΓΛΟΥ)
 • Η στήριξη τοπικών παραγωγών αλλά και προσπαθειών που πραγματοποιούνται τόσο για την ανάπτυξη όσο και για  την ανάδειξη του τόπου μας
 • Η διατήρηση ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος και κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ των εργαζομένων
 • Η συνεχής επένδυση στην εκπαίδευση του προσωπικού (σεμινάρια επιμόρφωσης) και συμμόρφωση με τα ισχύοντα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ( ISO 22000:2008 , Πρότυπο αρχών υγιεινής για την ασφάλεια τροφίμων- HACCP , διατήρηση πιστοποιημένου παρασκευαστηρίου ειδών κρεοπωλείου εντός του καταστήματος )
 • Η διατήρηση του ισχύοντος περιβάλλοντος αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές μας και η καλύτερη μεταξύ μας συνεργασία ως προς το όφελος των καταναλωτών.
 • Η ανάγκη να ξεπερνάμε τους στόχους μας και να γινόμαστε καλύτεροι έχοντας ως βοηθό την τεχνολογία και γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. ( Αναβάθμιση του ταμειακού και εμπορικού μας συστήματος το 2015 )

 ¬Διασφάλιση ποιότητας

Η εταιρεία μας θεωρεί πως η διασφάλιση των προϊόντων ή των υπηρεσιών που έχουν ως τελικό αποδέκτη τον άνθρωπο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σχέσης εμπιστοσύνης που υπάρχει με τον καταναλωτή εφόσον επηρεάζει άμεσα την ποιότητα ζωής του.                                                                                                                               

Βάσει αυτής της πεποίθησης ακολουθείται το σύστημα HACCP, ένα σύστημα διαδικασιών το οποίο απαρτίζεται από συγκεκριμένες ενέργειες και εφαρμογές ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των τροφίμων.

Στόχος του συστήματος αυτού είναι η πρόληψη των πιθανών κινδύνων.  Η εφαρμογή του HACCP ξεκινά από την αποθήκη του καταστήματος και ενσωματώνεται στο γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας της επιχείρησης. Η τήρηση του συστήματος ελέγχεται με επιτόπιους και εργαστηριακούς ελέγχους σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να επιβεβαιώνεται.

Εκτός του συστήματος HACCP η εταιρεία μας συμμορφώνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 το οποίο απευθύνεται σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις αρχές του HACCP.

Η μελέτη για την πιστοποίηση διεξήχθη από πιστοποιημένους μελετητές και την διασφάλιση της εφαρμογής και διατήρησης κατοχυρώνει η QMCERT – Q-CERT ΕΠΕ .

 


¬Υπηρεσία FREE-WIFI

Το  FREE-WIFI είναι εδώ !!

Είναι μία υπηρεσία περιμετρικά της πλατείας της Ορεστιάδας που σας παρέχεται εντελώς δωρεάν  χωρίς την χρήση κωδικών ασφαλείας και χωρίς κάποια άλλη δέσμευση. Από την στιγμή της σύνδεσης έχετε στην διάθεση σας 1,5 ώρα(ωφέλιμο χρόνο)για να περιηγηθείτε στο INTERNET, να μπείτε στο FACEBOOK , να ανεβάσετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο                     INSTAGRAM και φυσικά ότι άλλο προτιμάτε !!

Εύκολα και απλά , μπορείτε να συνδεθείτε στο FREE-WIFI μέσω του κινητού τηλεφώνου, του tablet ή του laptop σας με την εξής διαδικασία:

 1. Ενεργοποιείτε το WIFI της συσκευής σας
 2. Επιλέγεται το δίκτυο <<FreeWifiRizoglouSuperMarket>>
 3. Επιλέγεται <<ΣΥΝΕΧΕΙΑ>> αφού διαβάσετε τις προϋποθέσεις και τους όρους χρήσης
 4. Καλή διασκέδαση!! 🙂

 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ <<FREE WIFI>>
ΓΕΝΙΚΑ
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ» και το διακριτικό τίτλο « SUPER MARKET ΡΙΖΟΓΛΟΥ>>  δημιούργησε την υπηρεσία <<FREE WIFI >>  προκειμένου να προσφέρει την δυνατότητα δωρεάν χρήσης internet στους παραβρισκόμενους εντός της εμβέλειας του σήματος που εκπέμπεται.  Η χρήση του <<RIZOGLOU FREE WIFI>>  διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις τους οποίους κάθε χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά και να συμμορφώνεται με αυτούς. Η χρήση του <<FREE WIFI >>  συνεπάγεται και την αυτόματη αποδοχή των παρόντων όρων, όπως κάθε φορά ισχύουν.
Οι ανήλικοι απαγορεύεται να κάνουν χρήση των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του << FREE WIFI>>  που σύμφωνα με το νόμο απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Αν παρόλα αυτά ανήλικοι αυτοβούλως επισκεφθούν ή κάνουν χρήση υπηρεσιών που απευθύνονται σε ενήλικες, η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ  δεν φέρει καμία ευθύνη και σε κάθε περίπτωση τεκμαίρεται ότι σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει γονική συναίνεση.
Η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ  δύναται κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να προβαίνει στην τροποποίηση των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης της υπηρεσίας << RIZOGLOY FREE WIFI>> προηγούμενη ειδοποίηση ή ενημέρωση, υποχρεούται όμως να προβαίνει άμεσα στην επικαιροποιήση των παρόντων όρων.
Σε περίπτωση που η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας της <<RIZOGLOU FREE WIFI>>  διέπεται από ειδικότερους όρους, οι όροι αυτοί θεωρούνται ως ένα σύνολο με τους παρόντες όρους, σε περίπτωση όμως σύγκρουσης υπερισχύουν οι ειδικότεροι όροι της κάθε υπηρεσίας.
Τυχόν ακυρότητα κάποιων Όρων του παρόντος δεν επιφέρει την ακυρότητα των υπολοίπων. Η μη ενάσκηση από την ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ των εκ των παρόντων Όρων δικαιωμάτων της δεν συνεπάγεται παραίτηση της από τα δικαιώματα αυτά. Η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ  δεν ευθύνεται για παράβαση των παρόντων Όρων οφειλόμενη σε λόγους ανωτέρας βίας.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ – ΕΥΘΥΝΗ ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ
H υπηρεσία, (RIZOGLOU FREE WIFI), χρησιμοποιείται ως έχει, χωρίς τη δυνατότητα τροποποιήσεων ή άλλων παρεμβάσεων από πλευράς των χρηστών.
Η υπηρεσία παρέχεται στον χρήστη μετά από οικιοθελή αποδοχή των όρων και αφού έχει ενημερωθεί πλήρως για περιεχόμενο της υπηρεσίας.Η ενέργεια περιλαμβάνει περιήγηση στο ιντερνέτ για διάστημα 1,5 (1 ώρα και 30 λεπτά) ώρας με δυνατότητα εξόδου και εισόδου στην υπηρεσία έως ότου αρθριτικά παρέλθει το χρονικό διάστημα που ορίζεται,  καθώς και επανασύνδεση στην υπηρεσία μετά από το πέρας τεσσάρων (4) ωρών.
Η ευθύνη της ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ  περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην παροχή ίντερνετ  και δεν έχει ουδεμία σχέση με το περιεχόμενο της χρήσης από την πλευρά των χρηστών. Οι πληροφορίες για τα προϊόντα που μπορεί να προβάλλονται ή να διατίθενται μέσω της υπηρεσίας έχουν συγκεντρωθεί από τους παραγωγούς και αναφέρουν όλα όσα προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.
Οι χρήστες θα πρέπει να λαμβάνουν γνώση των όρων χρήσης των συγκεκριμένων ιστοσελίδων και να τους αποδέχονται. Σε κάθε περίπτωση η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι των χρηστών για την εκ μέρους τους χρήση της υπηρεσίας  αυτής ούτε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τις προσφορές τρίτων.
Η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ) από επισκέπτες της υπηρεσίας ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ
Ο χρήστης / επισκέπτης  υποχρεούται να κάνει σύννομη και πρόσφορη χρήση της ιστοσελίδας και να τηρεί τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις . Ο χρήστης / επισκέπτης του υποχρεούται να απέχει από κάθε παράνομη, αντίθετη με τα συναλλακτικά ήθη, αθέμιτη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.
Απαγορεύεται ρητά κάθε πράξη που αντίκειται στην ελληνική νομοθεσία ή μπορεί να βλάψει την ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ ή/και τρίτους, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά:
 • η πρόκληση, μέσω της χρήσης της υπηρεσίας, βλάβης σε οποιονδήποτε τρίτο και ειδικά σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο,
 • η επέμβαση επί της ιστοσελίδας με σκοπό την παραπλάνηση οποιουδήποτε τρίτου ως προς την προέλευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με απώτερο σκοπό την πρόκληση ζημίας της εικόνας και της φήμης της ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ ή την θέση σε κίνδυνο της ασφάλειας των συναλλαγών ή και την παρεμπόδιση της ελεύθερης πρόσβασης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα,
 • η διαστρέβλωση των πληροφοριών που περιέχονται για τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες καθώς και η δημοσίευση μη τεκμηριωμένων και προσηκόντως αποδεδειγμένων πληροφοριών, ειδήσεων, γνωμών κλπ που σκοπό έχουν την παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού, την , άμεση ή έμμεση, επιρροή της συμπεριφοράς αυτού καθώς και την βλάβη της ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ και των προϊόντων ή/και υπηρεσιών,
 • η εγκατάσταση ή/και προώθηση, με οποιονδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε είδους αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης ή μη ζητηθέντων ηλεκτρονικών μηνυμάτων (spam), αλυσιδωτές επιστολές, συστήματα πυραμίδων ή και οποιασδήποτε άλλης μορφής προώθηση περιεχομένου καθώς και η εγκατάσταση διαφημιστικών μηνυμάτων χωρίς την έγγραφη έγκριση της ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ
 • η εγκατάσταση κώδικα, αρχείων προγραμμάτων που μπορούν με οποιοδήποτε τρόπο να επιφέρουν δυσλειτουργίες στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ή που μπορεί να παρεμποδίσουν την χρήση αυτής από τρίτους.
Σε περίπτωση παράβασης των παρόντων όρων η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ επιφυλάσσεται για άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός της για την προάσπιση και διαφύλαξη των συμφερόντων της και οι παραβάτες υποχρεούνται να αποκαταστήσουν τυχόν ζημία της ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ
Η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ είναι αποκλειστική δικαιούχος της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Για το λόγο αυτό η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντήρηση και διαθεσιμότητα της. Παρόλα αυτά η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα το σύνολο ή τμήμα της με ή/και χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες, καθώς η διαθεσιμότητά της μπορεί να εξαρτηθεί από τα δίκτυα επικοινωνιών, το μεγάλο αριθμό επισκεπτών και άλλες αιτίες. Σε κάθε περίπτωση η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ  δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση που χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν με την υπηρεσία.
Η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προστασίας του <<FREE WIFI>>  από κακόβουλο λογισμικό, δεν μπορεί όμως ποτέ να εγγυηθεί ότι δεν θα πέσει θύμα ηλεκτρονικών επιθέσεων. Ως εκ τούτου κάθε χρήστης θα πρέπει να φροντίζει για τη προστασία του μέσου πρόσβαση με δικά του μέσα (π.χ. χρήση antivirus κλπ) πριν από την οποιαδήποτε χρήση της υπηρεσίας.
ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ
Τα υποδείγματα αιτήσεων που εμπεριέχονται στο www.rizoglou.gr  καθώς και οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχονται δυνάμει αυτών δύναται να αντικατασταθούν/ τροποποιηθούν/ καταργηθούν οποτεδήποτε από την ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Οι χρήστες / επισκέπτες του www.rizoglou.gr  απαγορεύεται να τροποποιούν ή παραποιούν τα υποδείγματα των αιτήσεων που περιέχονται στο www.rizoglou.gr . Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ  διατηρεί το δικαίωμα να στραφεί κατά των υπευθύνων αξιώνοντας την αποκατάσταση κάθε ζημίας της.
Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπονται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις Οδηγίες και Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις. Αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε τυχόν διαφοράς ορίζονται τα δικαστήρια ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.
Η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ προβαίνει στη διενέργεια προωθητικών ενεργειών είτε η ίδια είτε σε συνεργασία με τρίτους. Οι προωθητικές αυτές ενέργειες διέπονται από τους εκάστοτε ισχύοντες όρους που αναρτώνται στην παρούσα σελίδα και είναι δεσμευτικοί για τους συμμετέχοντες και την ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ . Σε καμία περίπτωση η  ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ  δεν φέρει οποιουδήποτε είδους ευθύνη για διαγωνισμούς τρίτων στους οποίους ίσως  ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω της υπηρεσίας μας. Γενικά η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ  δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για διαγωνισμούς / προωθητικές ενέργειες τρίτων, που διοργανώνονται με χρήση οποιουδήποτε μέσου και στους οποίους παρέχονται ως δώρα προϊόντα/ υπηρεσίες/ δωροεπιταγές κλπ της ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ  και τους οποίους διαγωνισμούς, βάσει των όρων που τους διέπουν, δεν τους έχει προκηρύξει η ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΓΛΟΥ ή δε συμμετέχει σε αυτούς.
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τους παρόντες όρους και την υπηρεσία <<FREE WIFI >>μπορεί να απευθύνεται στην Γραμμή 2552022993 ή στην Διεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως 173, Ορεστιάδα – Έβρος , ΤΚ. 68200 .